Classic kartica

Castellana - pouzdan partner za kvalitet i sigurnost

 

Castellana je vaš dugogodišnji partner u održavanju i unapređenju automobila. Sa povjerenjem koje smo izgradili kod naših vjernih korisnika, predstavljamo Classic karticu - ključ za uštede i odličnu uslugu. Evo kako možete doći do kartice, kako bi iskoristili povoljnosti i ostvarili popuste:

 

Kako Do Classic Kartice?

Posjetite Nas: Posjećivanjem neke od naših poslovnica širom Crne Gore, možete se na brz i jednostavan način prijaviti za Classic karticu. Uz ovu karticu možete ostvariti popuste pri svakoj kupovini, osim na artikle koji su već na akciji.

Upotrebljiva Tokom Cijele Godine: Classic kartica vam omogućava uštede tokom cijele godine, a trenutni popusti traju do kraja tekuće godine.

 

Classic kartica nudi vam mogućnost ostvarivanja popusta na ključne proizvode potrebne za održavanje vašeg vozila:

1. Gume

Nudimo preko 50 brendova guma, uključujući premium brendove Michelin, GoodYear, Bridgestone kao i brendove Lassa, Fulda, Tigar, Sava, Milever, Ozka, Trayal i mnoge druge.

Uz Classic karticu, ostvarite popuste na gume do 15%.

 

2. Auto Djelovi

Naš asortiman obuhvata preko 80,000 artikala autodijelova, uključujući renomirane brendove poput „Bosch”, „Meyle”, „Quinton Hazell”, „ZF Sachs” i „Drive +”.

Uz Classic karticu, iskoristite popuste na auto dijelove do čak 25%.

 

3. Akumulatori

Ponudu akumulatora čine brojni brendovi, uključujući „Bosch”, „Banner”, „Exide”, i „Gruda”, koji se mogu primijenti kod svih tipova putničkih i teretnih vozila.

Svi naši akumulatori dolaze s impresivnom garancijom od 25 mjeseci od datuma kupovine. S Classic karticom, ostvarite 25% popusta uz vraćeni stari akumulator.

 

4. Ulja i Maziva

Imamo preko 15 brendova ulja kao što su Castrol”, Mobil”, Total”, Elf”, Shell”, Mannol” i Slovenoil”, kao i antifriz brendova „Meyle”, „Valeo”, „Belif” i mnogih drugih, specifikacija G11, G12 i G13.

Classic karticom, uživajte u popustima do 25% na ulja i antifriz.

 

5. Auto Kozmetika

Naš širok izbor proizvoda visokog kvaliteta za održavanje i unapređenje vašeg automobila uključuje proizvode renomiranih brendova poput „Sonax" i „Lampa".

Uz Classic karticu, ostvarite popuste na auto kozmetiku do 25%.