O nama

Castellana Co. postoji od 1998. Godine, a kao porodičan servis osnovana je čak davne 1964 godine. Vremenom se kompanija razvijala, pa je tako dostigla cifru od 16 maloprodajnih jedinica, čime smo naš asortiman približili kupcima u svim gradovima Crne Gore i postali najveći maloprodajni lanac guma, auto djelova i auto opreme. 

U centrali u Tuzima nalazi se sjedište firme i uprava, kao i veliki prodajni salon, servisi, restoran, magacinski prostor, tehnički pregled i kompletna logistika iz koje kreće dalja distribucija. Kompanija ima plan za dalje širenje na tržištu Crne Gore, a nakon toga i na teritoriji regiona.

Castellana Co. sarađuje sa velikim brojem renomiranih svjetskih kompanija. U ponudi imamo veliki izbor guma (preko 50 brendova) - putničkih, moto, SUV, kombi kao i guma za teretni program. Možemo izdvojiti premium brend „Michelin”, kao i brendove „Lassa”, „Milever”, „Tigar”. Naš asortiman obuhvata preko 90,000 artikala auto djelova, uključujući renomirane brendove poput „Bosch”, „Meyle”, „Ferodo”, „ZF Sachs” i „Valeo”.

Raspolažemo širokom ponudom motornih ulja, za sve vrste vozila, a od poznatih svjetskih proizvođača možemo spomenuti „Castrol”, „Mobil”, „Total”, „Elf”, „Shell”, „Mannol” i drugi. U ponudi imamo i Akumulatore za moto, putnički i teretni program, brendova „Bosch”, „Banner”, „Exide”, i „Gruda” i drugih.

Takođe imamo i širok izbor proizvoda auto kozmetike brendova visokog kvaliteta poput „Sonax" i „Lampa", za održavanje i unapređenje vašeg vozila.