Pozovite nas: 020 603 690 | Pišite nam: castellana.v@t-com.me

O NAMA

„Castellana“ je osnovana 1998. godine, sa sjedištem u Tuzima, Podgorica, kao rezultat porodične tradicije duge više od 40.godina. Kvalitet, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju kompaniju, i takodje su ključne riječi u prepoznavanju pravih vrijednosti. U kompaniji Castellana Co. imamo jasno definisane ciljeve koje ispunjavamo sve ove godine.

Ako ne znate šta se dešava sa Vašim automobilom, obratite se nama! Naš servisni centar u Tuzima je opremljen najsavremenijim dijagnističkim aparatim i opremom koji omogućava da indetifikujemo i dešifrujemo svaki problem na Vašem automobilu.

Naše usluge

 1. Tehnički pregled

  Uz savremenu opremu i saradnju sa većinom osiguravajućih kuća, nudimo usluge tehničkog pregleda. Tehnički pregled vršimo najsavremenijom opremom za tehničke preglede – za motocikle, putnička vozila (uključujući i vozila na Quattro pogon – 4 x 4) i teretna vozila najveće dozvoljene mase do 4000 kg.

 2. Mehanika

  Nudimo usluge auto dijagnostike za sve vrste automobila kao i otkljanjanje svih kvarova u našem servisu. Mehaničarske usluge u našem servisu podrazumijevaju sve one usluge koje se tiču otklanjanja kvarova na motoru vašeg automobila, servis menjača kao i servis kočionog sistema.

 3. Balansiranje

  Balansiranje guma je bitna stavka kad se radi o udobnosti i sigurnosti vozila. Provjerite Vaš automobil kod nas. Balansiranje je postupak kojim se uravnotežuju mase točkova na različitim stranama iste osovine dodavanjem olovnih tegova na felnu.

 4. Reglaža

  Naš tim je obučen za kvalitetnu i brzu uslugu, a uz to nudimo širok asirtiman auto djelova na jednom mjestu. Centriranje trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova, tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Rezultat ovog podešavanja je bolja i duža trajnost gume i bolje i preciznije držanje pravca. Postoje tri podešavanja koja su najvažnija za uspešno centriranje trapa: nagib, zatur i raspon.

Naše usluge

 1. Zamjena ulja

  Vršimo zamjenu ulja i filtera na Vašem automobilu.

 2. Pregled motora

  Tehnički pregled motora je preporučljiv pred svaki polazak na dalji put

 3. Zamjena guma

  U našem servisu možete izvršiti kupovinu, zamjenu, balansiranje i montažu guma.

 4. Auto perionica

  Nudimo usluge pranja automobila i veliki izbor proizvoda za kozmetiku Vašeg automobila

Naš tim

Ko vodi kompaniju Castellana?

20Godina postojanja
40Maloprodajnih objekata
120Zaposlenih
15000Artikala
Kako je sve počelo

Kratka istorija naše kompanije

March, 2015

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non dolor ultricies, porttitor justo non, pretium mi.

Jul, 2017

Kompanija “Castellana CO” otvorila je poslovnicu u Zeti koja se nalazi u Golubovcima, a na prostoru od 250 m2.

March, 2015

Sed aliquet tempus aliquam. Etiam feugiat ornare massa, vel tincidunt tortor dignissim at. Donec quis tincidunt nisi. Integer tempus diam et felis finibus imperdiet. Ut ornare nunc eget purus commodo, sed rutrum ante viverra. Fusce fringilla euismod lorem vel aliquet. Etiam blandit efficitur massa.

May, 2012

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum non dolor ultricies, porttitor justo non, pretium mi.

Mart, 1998

Osnivanje kompanije Castellana.

Naši poslovni partneri

O nama